Har du frågor och funderingar? Ring vår jourtelefon: 044-19 06 90

Dödsbo Kristianstad

 

Mitt i sorgen när någon avlidit uppstår många praktiska frågor. Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå i Kristianstad finns naturligtvis här för er. Vi erbjuder juridisk hjälp. Ett dödsbo uppstår samma dag som en person dör och beskriver den avlidnes tillgångar, skulder och avtal. Det är först när arvsskiftet är klart som dödsboet upphör. Arvsskiftet innebär att den dödas tillgångar delas upp mellan arvingarna. I fall där det enbart finns en delägare upphör dödsboet existera automatiskt. Som ni märker är det många frågetecken som behöver redas ut. Då kan det kännas skönt att ta hjälp av utomstående parter som är experter inom området dödsbo.  

 

Med omtanke & eftertänksamhet

 

Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå i Kristianstad erbjuder trygg, personlig service med omtanke i allt vi gör. För oss är det viktigt att ge er rådgivning som förenklar situationen. Vi är medvetna om att varje fall är unikt och ser till att hjälpa er genom hela processen. Många praktiska delar behöver lösas, konton avslutas, autogiron upphöra och eventuella fastigheter säljas. Oavsett vilka beslut som tas ser våra jurister till att det är välgrundade och känns rätt för er.

 

Gedigen erfarenhet & kompetens

 

För oss är det viktigt att du känner dig trygg, med gedigen kompetens, mångårig erfarenhet och omtanke ser vi till att finnas här för er.  Vi är en trygg utomstående partner som ger er stöd genom delar eller hela processen. Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå i Kristianstad hjälper er med dödsboet och vet vilka lagar och regler som gäller.

 

Juridisk vägledning - dödsbo

 

Det finns tillfällen i livet då det kan kännas tryggt att ta hjälp av experter. Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå i Kristianstad hjälper er med såväl små som stora frågor som rör ett dödsbo. Vi går tillsammans igenom processen och bryter ned den i hanterbar omfattning. Låt oss finnas där för er! Berätta om er situation så tar vi det därifrån. Din personliga begravningsbyrå i Kristianstad, Åhus, Tollarp och Hörby med omnejd!