d

Har du frågor och funderingar? Ring vår jourtelefon: 044-19 06 90

Dödsannonser/Minnesrum

 

Här kan du se våra dödsannonser och minnesrum, tända ett ljus och skriva några rader för att hedra en avliden. Klicka på dödsannonsen för att se mer information. >>

 

Dödsannonser är ett sätt att ge ett personligt avsked och tillkännage att en person avlidit.Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå i Kristianstad finns naturligtvis här för er! När ni vill tala om var och när begravningen äger rum, om den sker i enskildhet eller om ni vill uppmana till att ge ett bidrag till ett betydelsefullt ändamål hjälper vi er. Våra dödsannonser utformas i samråd med er.

Utforma dödsannonser

Vi har utformat en mall som ni fyller i när dödsannonsen skapas. Ni kan välja att publicera dödsannonsen i tidningen och på webben. När ni följer instruktionerna går ni stegvis igenom dödsannonsens utformning. Ni kan på så sätt säkerställa att annonsen blir personlig och ger även nödvändig information till anhöriga. Sedan väljer ni att skicka den till oss för publicering.

Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar. Följ länken nedanför!

Förbered en dödsannons >>

Erfarenhet och trygghet

Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå i Kristianstad har mångårig erfarenhet av att utforma och publicera dödsannonser i samråd med anhöriga. Med kompetens och känsla ser vi till att tillsammans med er publicera dödsannonser som förmedlar budskap och information. Det är ett avsked som är betydelsefullt och ska kännas personligt, naturligtvis hjälper vi er genom processen med service och råd. Med Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå kan ni känna er trygga.

 

Familjesidan- ett sätt att nå ut till fler

För oss på Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå i Kristianstad är det viktigt att ni får möjlighet att nå ut med ut med dödsannonsen till människor som inte läser lokaltidningen. Genom att publicera annonsen på familjesidan.se ges alla möjlighet att ta del av dödsbudet, var de än befinner sig i världen. Via familjesidan.se kommer du även in tillminnesrummet.se där alla kan hedra och minnas den som avlidit. Minnesrummet står alltid öppet och finns alltid nära, oavsett var du befinner dig i världen. Hit kan du komma så ofta du vill.

 

Har ni frågor eller funderingar, kontakta oss på Hanséns & Lindhs Begravningsbyrå!